Amare Nedir? Amare Ürünleri Nelerdir?

10 yıldır gıda takviyelerini düzenli olarak kullandığım ve çok memnun kaldığım Amare,  gerekli bakanlıklardan onayları alınarak Türkiye dahil olmak üzere 48 ülkede faaliyet gösteren saygın bir firmadır. Ürünlerinin kırmızı mor meyveler ağırlıklı olması beni çekmişti açıkçası, bu meyvelerin yanına koyu yeşil sebzelerin de eklenmiş olması sayesinde, vücudumuza almamız gereken temel maddeleri doğal yollardan alabiliyoruz.

Gelin sizinle düzenli kullandığım bu 3 ürünü kısaca paylaşayım:

AMARE SUNRISE

Antioksidan değeri en yüksek meyvelerden birisi olan Vahşi Alaska Yabanmersini’ne, Alaska dilinde “güçlü şifa” diyorlar. Bu meyvenin faydalarını Sağlıklı Yaşam: Yaban Mersini’nin Faydaları yazımda belirtmiştim; Alaska’da yetişenlerin ise normal yaban mersinlerine kıyasla çok daha güçlü oldukları biliniyor.

Birçok faydası olduğu bilinen Alaska yaban mersininin yanı sıra; Nar, Yaban Mersini, Üzüm, Bektaşi Üzümü, Ginseng, Brokoli ve daha birçok besini içeren Sunrise dengeli beslenmemize yardımcı olan karışık bir meyve özütü aslında. Sıvı özüt olduğundan dolayı içimi çok kolay ve lezzetlidir. Her sabah 1 adet Sunrise gününüzü iyi geçirmenize yardımcı olacaktır.

AMARE SUNSET

Normal balık yağlarına kıyasla çok daha güçlü bir form olan Sunset, Vahşi Alaska Somonu gibi vahşi soğuk su balıklarından elde edilmiş balık yağı içerir. Vücuttaki biyoyararlılığı çok yüksek olmasının yanı sıra dış çeperi de balık kıkırdağından üretilmiştir. Çocukların da rahatça yutabilmesi adına kapsülleri çok küçük yapmışlar. Çocuğunuza yaşına göre 1  ya da adet verirken, siz yetişkinler 3 adet kullanabilirsiniz. Çok net söyleyebiliyorum ki Sunset’i kullanmaya başladığımdan beri uyku kalitemde ciddi bir artış oldu. Tam uykuda olma hali olan REM sürecim eskisine göre çok daha uzun 🙂

 AMARE NITRO PLUS

Kyani Sunrise ve Sunset vücudun ihtiyacı olan temel maddeleri doğal besinlerin özütleri olarak veriyorlar. Ama bildiğiniz gibi damarlarımız da yıllar geçtikçe yıpranıyor. Hal böyle olunca yediğimiz ve içtiğimiz şeyler tam olarak hücrelerimize nüfuz edemeyebiliyor. Bunun en büyük sebebi Nobel Bilim Ödülü de almış olan bir çalışma aslında: NO (Nitrik Oksit)’in insan sağlığına faydaları. NO üretimimiz vücutta yıllar geçtikçe azalıyor, bu yüzden de daha hızlı ihtiyarlıyoruz. Peki bu üretimi doğal yollarla arttırabilseydik nasıl olurdu?

Sağlıklı Yaşam: Noni’nin Faydaları yazımda belirttiğim gibi Noni meyvesinin vücuda sunduğu pek çok faydanın yanı sıra, içerdiği nitrat grubu sayesinde vücudun doğal yollardan NO üretimine katkıda bulunuyor. Nitro ise, bu sihirli noni meyvesinin özütünü içeriyor. Normal form Nitro FX olarak geçiyorken, sporcuysanız veya benim gibi yoğun çalışan biriyseniz birkaç kat daha güçlü formu olan Nitro Plus’ı kullanabilirsiniz.

Aşağıdaki 4 dakikalık video’da Amare Bilim Kurulu Başkanı Dr. Shawn Talbott ürünleri çok güzel bir şekilde anlatıyor, iyi seyirler:

Amare’nin Wellness Üçgeni’ndeki 3 ürünü de çok etkin ve faydalıyken, 3’ünün birlikte kullanımı sinerjik bir etki doğurur. Böylece her birinden alacağınız faydayı maksimize edebilirsiniz. Ben 3 ürünü de birlikte kullanıyorum, sizlere de öneririm: Amare Plus 3’lü Set