Amare Ticaretiniz İçin Emre Topçu’dan 2 Büyük Sır

”Siz ne yaparsanız, birlikte çalıştığınız ekip de onu yapacaktır.” Amare liderlerinden Emre Topçu’nun bu işteki başarısının arkasında verimli ve stratejik çalışması yatıyor. Gelin kendi cümleleriyle devam edelim, bakalım sırları nelermiş.

Bu işte 2 büyük sır var.

1-) ÇALIŞMAK VE ÇABALAMAK

2-) OKUMAK VE ARAŞTIRMAK

Çalışmak ve çabalamak ile ilgili şunu söyleyebilirim, ben kendimi kurduğum organizasyonun bir personeli olarak görüyorum ve herkesin başarısı için ciddi anlamda çok çalışıyorum. Çalışma tempomu organizasyonumdaki herkesin görmesini ve aynı şekilde kopyalamasını sağlıyorum. Çünkü siz ne yaparsanız, ekibiniz de onu yapacaktır.

Gün içerisinde ne kadar yoğun olursam olayım, işten eve çok geç saatlerde dönmüş de olsam mutlaka her gün 1 saatimi kendimi ve ticaretimi geliştirmeye ayırıyorum.

Bu bir saat içerisinde eğitici videolar izliyor ve kitap okuyorum, öğrendiklerimi uyguluyor ve mutlaka ekip arkadaşlarım ile paylaşıyorum.

Bir diğer önemli unsur hayallerinizi çaldırmamak!

Amare Süreçleri

Amare’ye başladığım ilk birkaç hafta çok yoğunlaşmaya başlamıştım ve babamı arayacak fırsatı bile  bulamamıştım. Bir gün arabadayken babam aradı ve hem kendisini aramadığımdan dolayı, hem de ‘’Kardeşlerinden duyduğum kadarıyla yine bir network işine bulaşmışsın, ne güzel kendi işini kurdun, nereden çıktı şimdi bu iş? Hemen gel konuşalım’’ deyip sitemini bildirdi.

Kendisine ‘’Babacığım tabii ki seni görmeye geleceğim, o zaman uzun uzun konuşuruz’’ dedim.

Birkaç gün sonra babamı görmeye gittiğimde yine beni tepkili bir şekilde karşıladı. Kendisiyle oturup Amare’yi tüm detaylarıyla anlattıktan sonra bana sorduğu ilk cümle: Kardeşlerini de kaydettin, değil mi? oldu.

Bazen en yakınlarımız bile bizi koruma iç güdüsü ile aslında çok da fikir sahibi olmadıkları işlerle ilgili negatif yorum yapıp bizi caydırmaya çalışırlar. Bu durumu olağan karşılayıp baş koyduğumuz yoldan geri dönmemek gelişmişliğimizin göstergesidir.

Bir girişimde bulunmayı tasarlayıp tüm korkularımıza rağmen işe koyulduğumuzda inanılmaz şeyler olmaya başlar. Tüm negatif düşünceleri beynimizden yok edip, negatif yorumlara kulaklarımızı kapayıp hayallerimiz doğrultusunda bildiğimiz yolda ilerlemeliyiz. Direncin üstesinden gelmeyi başaramamış insanların ortak özelliği amatör olmalarıdır, hiçbir zaman profesyonelleşemezler.

Amare daha Türkiye’deki ilk yılında hiçbir doğrudan satış firmasının ilk yılında kırmadığı bir rekoru kırdı ve 5 milyon dolar civarı ciro yaptı. Önümüzdeki 5 yıl içerisindeki hedefi ise Türkiye pazarında 300 milyon dolarlık bir ciro. Bu vizyona  sahip bir firma ile çalışmak gerçekten mutluluk ve güven veriyor.

Bana göre insanın hayatta gerçekten isteyip de elde edemeyeceği hiçbir şey yoktur. Sadece, bunun için  gerçek nedeninizi bulmalısınız. Nedenimiz, düşündüğümüzde gözümüzü yaşartan ve  kalbimizin hızla çarpmasına sebep olan şey olmalıdır. Olmazsa olmazımızdır.

İnsanlar çok çalışmaktan çekinmiyorlar.

Sadece ‘DEĞECEK Mİ?’ Bunu bilmek istiyorlar!!!

BAŞARDIĞINIZA DEĞECEK, GÖRECEKSİNİZ!

Size ve sevdiklerinize sağlık, varlık ve mutluluk dolu bir hayat dilerim.

Emre Topçu
Presidental Diamond

Daha detaylı bilgi almak ya da bizimle çalışmak için haratilker@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Amare Global Websitesi: www.amare.com

3 Yorum Amare Ticaretiniz İçin Emre Topçu’dan 2 Büyük Sır

  1. Pingback: Amare Liderlerinden Emre Topçu Kimdir? | HARAT.NET

  2. Pingback: Amare Liderlerinden Emre Topçu Kimdir? | HARAT.NET

  3. Pingback: Amare Liderlerinden Emre Topçu Kimdir? | HARAT.NET

Bir yanıt yazın