Michael Breshears’den Mesaj: “Irmak ve Kaya”

Tam bir yıldır içinde bulunuyor olmaktan çok keyif aldığım Amare ailesinin şu anki CEO’su Michael Breshears geçtiğimiz günlerde başarı üzerine bir mesaj yayınladı. Orlando‘da ne kadar sempatik ve canayakın bir yönetici olduğunu fark ettiğim Breshears’ın mesajını aşağıda paylaşıyorum:

“Ağ pazarlama sektörü, genel olarak işletme ve hatta yaşam, pek çok önemli ders çıkarabileceğimiz büyük başarı ve başarısızlık örnekleriyle doludur. Ancak, süreç boyunca tek bir ortak tema varlığını korur; başarıya kolayca ulaşılmaz.

Başarıya ulaşmak için uzun bir süre sürekli ve azimle çalışmak gerekir. Aslında başarıya ulaşanlar, yol boyunca pek çok zorluk ve aksilikle karşılaşır! Ayrıca, başarıya ulaşanlar, başarının zaman içindeki bir noktada elde edilmediğini öğrenir. Başarı, tek bir olayda kendiliğinden gelmez.

Ağ pazarlama bakımından başarı, sadece derece, gelir ve takım büyüklüğü hedefine ulaşmak değildir. Başarı, tıpkı gerçek hayattaki evlilik, çocuk dünyaya getirmek veya terfi almak gibi bir olay değildir. Başarı, aradaki hedeflere ulaşmaktan ileri gelmesinin yanı sıra sürekli olarak uzmanlaşma ve büyüme çabalarını da içerir.

harat-net-kyani-turkiye-irmak-ve-kaya-hikayeAmerikalı yazar H. Jackson Brown Jr., “Irmak ve kaya karşılaşmasında her zaman ırmak kazanır. Bu başarı, güçten değil, azimden kaynaklanır” diye yazmıştır.

Amare, zaman içinde sıkı çalışma ve azim sayesinde başarılı olmuştur. Şu anda dünya çapında faaliyet gösteren Amare, pek çok günlük zorluğu yenme olanağına sahiptir. İşte şirketimizi ve kendimizi bu şekilde geliştirdik.

Bu yazının alt kısmında bu yılki Amare Idaho/Jackson Hole Yönetici Gezisi’ne katılmaya hak kazanan Amare marka ortaklarının listesini bulacaksınız. Onlar, her gün istikrarlı ve azimli bir şekilde çalışarak başarıya ulaştılar. Yani onlar, kayayı yenen ırmağı temsil ediyorlar.

Azimle başarıya ulaşma ilkesini benimsemek için neler yapabilirsiniz?
1. Şimdiki zamanı düşünmeyin. Burada 5 yıl çalışacak şekilde plan yapın!
2. Aksiliklere aldırış etmeden devam edin. Her gün kalkıp işe gidin!

İstikrarınızın ve azminizin başarı yolunuzdaki tüm engellerden daha güçlü olduğunu unutmayın.

Michael Breshears

Bir yanıt yazın