Backyard’ın yeni konsepti, Noi İstanbul!

Dün öğle yemeğinden sonra bir yerlere gitmek istedi canımız, kalktık Backyard’a gittik, meğerse ayın başında yeni bir restaurant konsepti oluşturmuş Backyard, Noi İstanbul!

Nu People‘ın 5 Mayıs Pazartesi akşamında açılışını yaptığı Noi‘nin menüsü, sabah kahvaltısından, öğlen ve akşam yemeklerine ayrıca minik akşamüstü atıştırmalarına, kullanılan tüm mamülleri ile mevsimsel, yöresel taze ürünler ile oluşturuluyor.

Kahvaltı için de tercih edebileceğiniz mekanda Çayeli’nden gelen organik tereyağından; kendi bahçelerinden topladıkları domates, kekik, nane, maydonozuna kadar geniş doğal zenginliklere de sahipler.

harat-net-noi-istanbul-backyard-wineMenüde çok keyifli yemek ve içeçekler var, porsiyonlara göre yemek fiyatları biraz yüksek diyebiliriz. Sangria’sı gerçekten tam kıvamında ve çok leziz, sürahilerce tüketebilirsiniz günboyu 80 TL’den. Mojito’su da üstündeki çilekleriyle dillerde dolanmıyor değil.

Cem Yılmaz, Ozan GüvenKerem Tunçeri, Burçin TerzioğluHatice Aslan, Semih Erden gibi isimler de mekanı tercih eden ünlüler arasında.

Evinizin arka bahçesinde oturuyorcasına sıcak bir ortamla karşılaşıyorsunuz genellikle mekanda, hele ki hafta içi gündüz vakitlerinde giderseniz çok kalabalık olmadığından daha keyifli vakit geçirebilirsiniz.

 

  • Telefon: (0212) 287 15 06
  • Adres: Otlukbeli Caddesi, Bebeköy Sokak No.4
  • Web: noiistanbul.com

 

Bir yanıt yazın