Ünlülerden Oy Ver Çağrısı!

“Bu oy senin sesin, bu oy senin gücün. Lütfen oy ver!” çağrısıyla internette dolaşmaya başlayan ve oy vermenin önemi üzerine kamuyu bilgilendirme amacı taşıyan videoda ünlü oyuncular ve müzisyenler yer alıyor.

İŞTE VİDEO

Bora Tarhan ve Burcu Kutluk yapımı olan ve Atolye Gri stüdyolarında çekilen videoda Aslı Tandoğan, Sarp Akkaya, Rıza Kocaoğlu, Harun Tekin, Koray Candemir, Canan Ergüder, Mehmet Günsur, Selma Ergeç, Güven Kıraç, Meltem Cumbul, Ceyda Düvenci, Pelin Karahan, Seda Bakan, Selim Bayraktar, İrem Sak, Okan Çabalar, Özge Özpirinççi, Buğra Gülsoy, Dolunay Soysert, Kenan Ece, Ceyda Düvenci, Serkan Altunorak, Burcu Kutluk ve Selen Öztürk gibi sanatçılar tek tek konuşarak oy vermenin önemini vurguluyor.

Yapım : Burcu Kutluk, Bora Tarhan
Yönetmen : Bora Tarhan
Editör : Deniz Solaker
Stüdyo: Atölye Gri
Metin : Burak Özgüney

5 Yorum Ünlülerden Oy Ver Çağrısı!

  1. Born4Kaos

    Güzel olmuş, Muhteşem Yüzyıl setine gidip, geçeni yakalamışlar sanki 😀 Bir hocam hiç oy kullanmadığını söylemişti, sistemi meşru bulmadığı için. O geldi aklıma şimdi.

    O değil de Mehmet Günsur öyle fısıldayarak birkaç kere daha oy ver dese, kadın nüfusu hipnotize olup sandıkları yıkar gibi geldi bana…

  2. Pingback: OY VER ARKADAŞIM! | born4kaos.com

Bir yanıt yazın