“The Grand Budapest Hotel” Filminden İki Yeni Klip Yayınlandı!

Malesef Wes Anderson‘ın son macerası “Büyük Budapeşte Otelifilminin ilk gösterimine hala aylar var. Neyse ki, Fox Searchlight bu hafta iki klip paylaştı da sinemaseverlere biraz teselli oldu.

Hikaye 20. yüzyılın başlarında, efsanevi odabaşı Gustave H’nin(Ralph Fiennes) genç bir çalışan olan Zero Mustafa’yı(Tony Revolori) kanatlarının altına alıp, kolladığı bir otelde geçiyor. Yayınlanmış olan ilk klipte Ralph Fiennes’in ve bizim Zero’yla ilk tanışma anımız bulunuyor. Tanıdık birçok yüzün olduğu filmde başrollerden biri olan Zero karakterini canlandıran Tony Revolori‘yi muhtemelen duymamışsınızdır, hadi tanışalım:

Fantastik bir dönem komedisi olan “Büyük Budapeşte Oteli“nin ikinci yayınlanan klibinde ise efsanevi odabaşımız Gustave, polis tarafından cinayetle suçlanmaktadır. 20ler ve 30lardaki Avrupa‘nın o farklı yüzünü bize göstereceğini düşündüğüm filmin büyülü sahnelerinden birinde Edward Norton‘la karşılaşıyoruz:

Ralph Fiennes ve Edward Norton‘la birlikte,  Tilda Swinton, Jude Law, Adrien Brody, Willem Dafoe, Lea Seydoux, Jeff Goldblum, Jason Schwartzman, Saoirse Ronan, Mathieu Amalric, Harvey Keitel, Tom Wilkinson, Bill Murray ve Owen Wilson gibi güçlü isimlerin yer aldığı film, 6 şubatta 64. Berlin Uluslarası Film Festivali‘nin açılışındaki galasının ardından 7 martta sinema perdelerinde olacak, Türkiye gösterim tarihi ise 18 Nisan 2014.

Şimdilik kliplerle yetineceğiz, iyi seyirler…

This post is also available in: English (İngilizce)

2 Yorum “The Grand Budapest Hotel” Filminden İki Yeni Klip Yayınlandı!

  1. Pingback: 33. İstanbul Film Festivali’ne Sayılı Günler | HARAT.NET

  2. Pingback: 33rd Istanbul Film Festival On The Way | HARAT.NET

Bir yanıt yazın