Amare Liderlerinden Emre Topçu Kimdir?

Birlikte çalışıyor olmaktan çok keyif aldığım arkadaşım, Amare Türkiye ailesinin en başarılı liderlerinden Emre Topçu ürettiği ticaret sayesinde aylık ortalama gelirini de 6 haneli rakamlara ulaştırdı. Başarısının arkasındaki sırrı kendi ağzından dinleyelim:

Merhaba,

Adım Emre Topçu, 1984 İstanbul doğumluyum.

Kocaeli Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldum. Üniversitede tüm öğrencilik hayatım boyunca hem okudum hem de çalıştım. Aslında o yıllarda karşıma çıkan ilk iş fırsatı ‘’Network Marketing’ idi. 18 ay süren bir deneyimden sonra network marketing sektörüne olan inancımı kaybedip, bir daha network yapmayacağıma dair kendime söz verdim.

Ardından su arıtma cihazları satan bir firmada çalıştım, sonrasında sigortacılık yaptım ve üniversiteden mezun olduğum yıl bir makina firmasının pazarlama bölümünde işe başladım, burada 4 yıllık tecrübem sonrası çalıştığım fabrikadan bayilik alıp ve kendi işimi kurma fırsatı yakaladım.

Bundan 16 ay önce, aslında maddi anlamda işlerim iyi gidiyorken hayatta bazı şeylerin beni tatmin etmediğini  düşünmeye başladım. Evet belki para kazanıyordum ama artık zaman fakiriydim. İşimi bir türlü kendimden bağımsızlaştıramıyordum. Bunun yanında kendi işine sahip olanların sektörde karşılaştığı risklerle yüzleşmiş ve artık yeni arayışlar içine girmiştim. Tam bu dönemde birkaç kişi bana Amare‘den bahsetmeye çalıştı ancak öğrencilik yıllarımda yaptığım network marketing işine benzettiğim için dinlemek istemedim. Ne zaman ki  sevgili sponsorum Yavuz Bağcı bana doğru şekilde yaklaştı ve beni masa başına oturtup işi anlattı, o zaman gerçekten Amare’nin hayatım boyunca karşıma çıkan en iyi iş fırsatı olduğunu anladım.

Emre Topçu

Öncelikle bana en yakın dört kişi ile; eşim, kardeşim, ortağım ve en yakın 2 arkadaşım ile işe başladım.

İlk dört ay part-time çalıştım, sonrasında Amare’den elde etmeye başladığım gelir kendi işimdeki gelirimi geçmeye başladığında işi ortağıma devrettim ve ‘’All in’’ Amare’ci oldum.

8. ayımda Diamond, 10. ayımda Blue Diamond kariyerine ulaştım.

Benden doğru oluşan organizasyon ilk yılımın sonunda 9 ülkeye yayıldı ve hızla büyümekte.

Başarımda odaklandığım ilk şey, birlikte çalıştığım arkadaşlarıma yardımcı olmak ve onlara hızla para kazandırmaktı. En yakınlarımın, arkadaşlarımın ve Amare sayesinde tanışıp dost olduğum insanların hayatlarındaki olumlu değişiklikleri görmek, bu işte beni en motive eden şeydir.

Ticaretimi büyütürken kendi kariyerimden çok grubumdaki arkadaşlarımın kariyerlerini planlayarak hareket ettim ve böylelikle benim kariyerim de kendiliğinden geldi.

‘’Eğitimli Jade ol eğitimli Jade kopyala’’ dinamiğimiz sayesinde ekip arkadaşlarım da hızla kariyer yaptılar ve yaptırdılar.

Amare’de En Önemli Konu

Amare işimizde hız ve süreklilik çok önemli.  İşimizi ne kadar hızlı şeklide büyütmeye başlarsak bu sinerji tüm takım arkadaşlarımıza da yayılıyor ve herkes birden aynı eforu göstermeye başlıyor. Böylece işimiz her geçen gün katlanarak büyüyen bir iş haline geliyor. Ancak hızımız, aldığımız eğitimlerle mutlaka paralel gitmeli. İşi nasıl yapacağımızı tam olarak öğrenmeden, eğitimlerimizi tamamlamadan yola çıkmak en büyük yanlışlardan biri oluyor.

Bu işte size tavsiyelerimden en önemlisi, işe odaklanmanız olacaktır. Bu işi part time yapıyor olsanız bile odaklanmak zorundasınız, çünkü  işe odaklanmazsanız iş de size odaklanmayacak.

Emre Topçu
Presidental Diamond

İşin püf noktalarını öğrenmek isteyenler: Amare Ticaretiniz İçin Emre Topçu’dan 2 Büyük Sır yazısını okuyabilirler. Daha detaylı bilgi almak ya da bizimle çalışmak için haratilker@gmail.com adresine mail atabilir veya üstteki sosyal medya hesaplarımdan bana ulaşabilirsiniz.

Amare Global Websitesi: www.amare.com

Bir yanıt yazın